Fynda skön vilstol på loppis 10-11 Juli


Mera saker i glas 10-11 Juli


Böcker på Loppisen den 10-11 Juli

En del böcker kommer finnas med på loppisen, både äldre och nya.

Loppis 10-11 Juli Dockskåpsmöbel

Äldre dockskåpsmöbel.

Mer Kuriosa till den 10-11 Juli


Loppis 10-11 Juli

Kryddburkar

Violett och finskt

Glasföremål i violett. Vas från finska KUMELA signerad Kai Blomqvist.

Loppis den 10-11 Juli

Helgen den 10-11:e Juli bjuder vi in till en Loppis med en mängd spännande saker till försäljning. Tiden båda dagarna är 10.00-16.00. På den här bloggsidan är det tänkt att en en del av alla roliga saker kommer presenteras i bild. Utbudet kommer vara mycket varierat med allt från husgeråd, prydnadssaker, lite möbler, textilier, kläder, lite växter och en hel massa kuriositeter. Platsen är i logen på Fredriksborgs gård mellan Stigtomta och Jönåker, närmare vägbeskrivning kommer senare. Lägg alltså de här datumen på minnet och ta med loppissugna vänner på en trevlig helgutflykt. Varmt välkomna!

Kuriosa


Fler saker till den 10-11 Juli

Här kommer lite saker i grönt. Glas från bland annat Lindshammar och Skansens glasbruk. Stor Grön kruka från Gefle. Läckra väggvaser och några olika ljusstakar.

Bord och stolar


Loppis den 10-11 Juli

Helgen den 10-11:e Juli bjuder vi in till en Loppis med en mängd spännande saker till försäljning. På den här bloggsidan är det tänkt att en en del av alla roliga saker kommer presenteras i bild. Utbudet kommer vara mycket varierat med allt från husgeråd, prydnadssaker, lite möbler, textilier, kläder, lite växter och en hel massa kuriositeter. Platsen är i logen på Fredriksborgs gård mellan Stigtomta och Jönåker, närmare vägbeskrivning kommer senare. Lägg alltså de här datumen på minnet och ta med loppissugna vänner på en trevlig helgutflykt. Varmt välkomna!

Blandade prylar

Några fler exempel på vad som kommer finnas på Loppisen den 10-11.e Juli.

Halvår till Julafton

Tro det eller ej! Idag är det på dagen ett halvår till julafton. Det "firar" vi med att lägga ut några av alla julsaker som kommer att finnas med på loppisen den 10-11 juli.

Från den blå avdelningen

Här kommer en bild på några utvalda föremål i blått som kommer vara med på loppisen den 10-11 juli.

Loppis 10:e & 11:e Juli

Helgen den 10-11:e Juli bjuder vi in till en Loppis med en mängd spännande saker till försäljning. På den här bloggsidan är det tänkt att en en del av alla roliga saker kommer presenteras i bild. Utbudet kommer vara mycket varierat med allt från husgeråd, prydnadssaker, lite möbler, textilier, kläder, lite växter och en hel massa kuriositeter. Platsen är i logen på Fredriksborgs gård mellan Stigtomta och Jönåker, närmare vägbeskrivning kommer senare. Lägg alltså de här datumen på minnet och ta med loppissugna vänner på en trevlig helgutflykt.
Varmt välkomna!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0